Over ons

De website Edmonton & Jasper is een initiatief en project van Zapper PR (onderdeel van de Zapper Group), in samenwerking met Explore Edmonton, Edmonton International Airport, Tourism Jasper en KLM. Op deze website vind je informatie en inspiratie voor een droomvakantie naar het westen van Canada. Hierbij staan de stad Edmonton en het natuurgebied Jasper National Pak centraal. In samenwerking met verschillende reisorganisaties hebben we pakketten samengesteld die jou de kans geven op een unieke vakantie in Canada.

Contact

Wil je meer informatie over dit project of andere werkzaamheden van Zapper PR? Bezoek onze website! Voor inhoudelijke vragen over de reispakketten vermeld op deze website kan je contact opnemen met de reisorganisaties.

Adres

Zapper Group bv
Silodam 183
1013 AS Amsterdam

Disclaimer

De informatie op de website kan soms niet overeenkomen met de werkelijkheid. Dit kan te maken hebben met wijzigingen aan websites, verkeerde interpretaties of dat de informatie die verstrekt wordt gevoelig is voor verandering. Zapper Group bv is op geen enkele wijze aansprakelijk voor (het interpreteren van) verkeerde informatie.

Alle pakketprijzen op de website van Edmonton-Jasper.nl zijn vanaf-prijzen op basis van 2 of 4 personen en gelden onder voorbehoud van beschikbaarheid. De reissom kan aangepast worden aan veranderende koersen, belastingen of andere heffingen zoals brandstoftoeslagen. De gedetailleerde voorwaarden en boekingskosten voor specifieke pakketen zijn te vinden op de websites van de desbetreffende reisorganisatie.

Onze partners

Bekijk de reizen

Vind jouw droomvakantie